Cikkek archívuma

Rajzverseny

Figyelem! Rajzversenyt hirdetünk! Tervezzétek meg a 30. századi Mikulás járművét, amivel kiosztja az ajándékokat! A versenyre bármilyen technikával készíthettek alkotásokat, A/4 vagy A/3-as méretben! Korcsoportok: 1-2. évfolyam ; 3-4. évfolyam 5-8. évfolyam ; 9-12. évfolyam Kevés rajz esetén a...

Az olvasás fája...

  .. Egy szép napon, az egyik olvasó zsebéből kiesett egy kis magocska. A magocskából egy szép kis fácska cseperedett... Elneveztük az Olvasás fájának. A fára napról napra egyre több levél kerül, a leveleken pedig azoknak az olvasóknak a neve látható, akik szeretnek olvasni, szeretik a...

RENDKÍVÜLI PAPÍRGYŰJTÉS!

Ebben a tanévben rendkívüli papírgyűjtést szervezünk iskolánkban 2015. november 26-án, 8:00-16:00 óra között! A papír ára: 16 Ft, a karton: 10,- Ft Ez alkalommal is minden osztály megkapja a papír pénzbeli értékét!   Eredmény 1.B 142 KG 3.A 299 KG 3.B 521 KG 4.A 14 KG 8.B 13...

A tolerancia nemzetközi napja

A tolerancia nemzetközi napja alkalmából ma megpróbáltunk figyelni egymásra, összegyűjtöttük a közös külsö és belső tulajdonságainkat. Regánné Fehér Gizi néni ismét a segítségünkre volt, elmesélte nekünk a Pettyetlen katica történetét, amit le is rajzoltunk. A képeket ide kattintva tekinthetik meg.

Márton napja a könyvtárban

Ebben a tanévben is megpróbáltuk feleleveníteni a a hagyományos kézműves tevékenységeket. Ezúton is köszönjük Regánné Fehér Gizella segítségét! Az eseményen készült képeket ide kattintva tekinhetik meg!

Hagyományőrző délután Márton napján

Hagyományőrző délutánra várunk minden kedves érdeklődőt november 11-én, Mártonnapján 12:30-tól iskolánk Könyvtárába! Ebben a tanévben is fonunk, szövünk, hímzünk! Gyertek el!

Indiából kaptunk könyvjelzőket!

A 3.b osztály tanulói már meg is kapták Indiából a könyvjelzőket!!! Reméljük a mi könyvjelzőink és épségben megérkeznek.  

Könyvjelzőcsere- program

Ebben a tanévben is csatlakoztunk a Nemzetközi Könyvjelzőcsere-programhoz. A 3.b osztály tanulói által készített könyvjelzők ma elindultak Indiába, az Euro School tanulói már nagyon várják őket!